Er zijn veel dingen waar je van kunt genieten. Het leukst is dit met vrienden en familie te doen. Vandaag willen we je graag een tip geven om het allemaal nog leuker te maken, door een avond te organiseren die helemaal in het teken staat van het gerecht dat toch wel tot een van de meest populaire gerekend mag worden: sushi. Dat kun je op drie manieren doen. Lees daar meer over. 

Optie A: zelf sushi maken

Door een leuke activiteit samen te doen is het mogelijk om extra te genieten van de tijd die je samen te besteden hebt. Tegenwoordig is er veel minder tijd dan er was, dus is er alle ernst bij om het op een goede manier te regelen. Maar het moet wel leuk blijven, toch? Waarom dan niet zelf sushi maken, dat is toch heerlijk? Supermarkten kunnen je helpen een lijst met ingrediënten samen te stellen. Dit is heel makkelijk online te doen. Deze lijst kun je aanschaffen in de supermarkt of het online bestellen. Het is erg leuk om samen dit voedsel te bereiden. Het is ook zo vreselijk veelzijdig en lekker. Wel eerst even een paar tutorials op Youtube kijken, want het is niet per se supermakkelijk om lekker sushi te maken. Vaak is de sushi te droog of juist te vet. Heb je geen zin om sushi te leren kennen via je eigen kookkunsten? Ga dan voor optie B. 

Optie B: sushi bestellen

Als je van jezelf weet dat je geen sushi-kok bent (of kok in het algemeen) dan is het goed om je tegen je eigen kookkunsten te beschermen. Sushi bestellen stelt je in staat om lekker in je eigen woning met familie en vrienden te genieten van deze Japanse gerechten. Doorgaans is het duurder om sushi te bestellen, dan te eten in een sushirestaurant, maar drinken is veel duurder daar, dat spaar je dus weer uit wanneer je thuis bestelt. Het voordeel van thuis bestellen is dat het genoeg is voor meerdere personen en je eet niet snel te veel. Bij sushi halen dordrecht kom je helemaal aan je trekken. 

Optie C: sushi / uit eten 

Wanneer je gewoon even lekker de deur uit wilt, dan is het een toffe manier om in het sushi-restaurant de verschillende sushi-gerechten te kunnen proeven. Er zijn wel een aantal punten waar je aan moet denken als je gaat eten in een sushi-restaurant. We hebben een paar tips voor je: 

  • Deel alle gerechten, schrok niet alles snel op
  • Drink geen bier bij de sushi. Daar word je snel vol van. 
  • Vermijd veel rijst buiten de sushi te eten 
  • Bestel niet te veel, want als je het niet op krijgt, dan is het in veel gevallen zodat je per gerecht vaak 1 euro betaalt. Een soort verspillingsboete. 

Dit waren enkele tips voor in het sushirestaurant. Kies welke optie het beste voor jouw vriendenclub is. Blijf onze blogs lezen, ook de andere gratis blogs, en doe er je voordeel mee. Veel plezier en eet smakelijk.

Pin It on Pinterest